Tájékoztató a Unis-hoz - TabaComp Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tájékoztató a Unis-hoz

Felhívjuk figyelmüket, hogy a betekintő leírások nem tartalmazzák a programrendszer teljes funkcionális leírását, bővebb információért forduljon hozzánk, keressen bennünket!

Mindössze néhány fontosabb funkcióit ismertet, továbbá megpróbálja az érdeklődőt informálni a rendszer általános felépítéséről, tulajdonságairól, kezelhetőségéről és alkalmazhatóságáról. Mint már említettük ez nem egy egyverziós program, tehát nem minden vevőnk számára ugyanazt a programot kívánjuk eladni. Minden megrendelőnknek saját programot készítünk. 

Reméljük, hogy ez a dokumentáció felkelti az Önök érdeklődését a TabaComp Kft által készített integrált vállalati információs rendszer iránt, és a közeljövőben sort kerítenek arra, hogy személyesen is megtekintsék működés közben. 

Bízunk abban, ha lehetőségünk van a rendszerünk bemutatására, akkor nemsokára megrendelőink között üdvözölhetjük Önöket.

AJÁNLOTT RENDSZERKÖRNYEZET IGÉNY
 

1.     Adatbázis
Adatbázis kezelő:         MS SQL Server
Architektúra:                 Kliens/Szerver
Tranzakció kezelés: Védett és felügyelt adatbázis manipuláció
 
2.     Hardver
Kliens
Az alkalmazások minimálisan olyan személyi számítógépet igényelnek, melyeken a Windows7 vagy ennél magasabb verzió optimálisan működik.
Szerver
A szerverként olyan számítógépet kell használni, amelyen a Microsoft SQL Server aktuális adatbázis-kezelő programja jól működik.
 
3.     Szoftver
Hálózati operációs rendszer
Windows Server 2008 R2 - vagy magasabb
MS SQL 2008 R2 Server - vagy magasabb

Lokális operációs rendszer
Windows XP
Windows 7
Windows 8
Windows 10
 
TabaComp Kft Copyright 2015. All rights reserved - - design by Ogy-Style
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz