Bemutatkozunk - TabaComp Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozunk

TabaComp Kft 1990-től készít hazai kis, közepes és nagy méretű cégek számára ügyviteli szoftvereket. 
Partnereink korábban elsősorban a dohányipari cégek közül kerültek ki, de ma már a nemzetgazdaság számos ágazatában tevékenykedő vállalkozás használja a programunkat. Külön kiemelést érdemel a vonalkód alapú dohány készlet nyilvántartás, amely kifejlesztésének időpontjában (1995) az európai dohányfeldolgozó iparban egyedülálló volt, és azóta is a legkorszerűbbek közé tartozik.

Nagy nemzetközi cégek már régóta készítenek komplett vállalati információs rendszereket. 
Ezeket a rendszereket úgy készítik, hogy a világ bármely országának, bármelyik vállalata használni tudja, ezért rengeteg programfunkciót tartalmaznak és így igen nagy méretű rendszerek. Mivel csak egy verzióban készülnek, azaz a 100 ország 10.000 felhasználója ugyanazt a programot használja, nem képesek az egyes cégek egyedi igényeinek maradéktalan kielégítésére.

Az utóbbi években már néhány magyar cég is készített vállalati információs rendszert, e cégek azonban nem a régiónkban, hanem többnyire Budapesten találhatóak. 
Megítélésünk szerint az ideális az, ha a szoftverfejlesztő és a vásárló közel esik egymáshoz, hiszen a szoftvervásárlás nem egy rövid adásvételi aktus, hanem egy a vevő és a szállító közötti hosszú távú együttműködés, amely már a szoftver installálását megelőzően elkezdődik, és vásárlás után is több évig tart. 
 
TabaComp Kft Copyright 2015. All rights reserved - - design by Ogy-Style
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz