Pénzügyi modul - TabaComp Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Pénzügyi modul

A pénzügyi modul egyrészt egy önállóan használható rendszer, másrészt szoros kapcsolatban áll az információs rendszer többi moduljával. 
A vevői és szállítói számlanyilvántartás használható önálló, elkülönített funkcióként, de alkalmazható úgy is, hogy ráépül a készletnyilvántartás beszerzés és értékesítés funkciójára, és onnan felveszi az adatokat. Azaz szállítói és vevői számlatételeket rögzíthetünk kézzel is a pénzügyi modulban (kézi előállítású számla), de át is vehetjük a készletnyilvántartó modulból (gépi előállítású számla). 
Nemcsak számlák, hanem egyéb pénzügyi bizonylatok nyilvántartását is megoldhatjuk ebben a modulban. 
A modul alkalmas a vállalati pénzeszközök (pénztárak, bankszámlák) adminisztrálására is, melyet a számlák kiegyenlítésével integráltan lehet elvégezni. Fontosabb rész feladatok: 
Számla áru adatok
Bizonylatok hozzárendelése
Stornó
Késedelmi kamat
Utalványozás
Kiegyenlítés
Addicionális számla kezelése
Pénzeszközök adminisztrációja
Cash-Flow előrejelzés

A program naplózza az adatrögzítési tevékenységeket, azaz az adatbázisba bekerül a rögzítő operátor (TC-Imre) és terminál (TABACOMP-1) kódja, valamint a rögzítés dátuma és időpontja.
 
A program lehetőséget biztosít arra, hogy a számlavezető bankokkal elektronikus úton tartsuk a kapcsolatot. 
A szállítói számlák utalványozása után le tudjuk válogatni a kiegyenlítési adatokat egy olyan fájlba, amelyet a számlavezető banknak elektronikus módon elküldve, a bank automatikusan (átutalási bizonylatok kitöltése nélkül) el tudja végezni a szállítói számlák kiegyenlítésére szolgáló átutalásokat. Pénzügyi eszköz grafikon:
A pénzügyi eszköz kartonhoz kapcsolódóan megjeleníthető a kiválasztott pénzügyi eszköz grafikonja is. A grafikon megadott intervallum napi záró állományait jeleníti meg.


Cash-Flow előrejelzés:
A funkció segítségével egy megadott elkövetkezendő időszak pénzügyi bevételeinek és kiadásainak előrejelzését készíthetjük el. A Cash-Flow előrejelzés a pénzeszközök aktuális egyenlegén, és a megadott időszak pénzügyi bizonylatainak elfogadott fizetési határidőre összesített egyenlegén alapul.


Bővebb információért keress bennünket, és nézz bele a Galériába is!
 
TabaComp Kft Copyright 2015. All rights reserved - - design by Ogy-Style
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz